Bakcursus
bakcursus
427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-427,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

bakcursus

Leer bakken met bewustere ingrediënten met mijn online bakcursus. Met rustieke baksels als resultaat.
Van heerlijke worteltaart, glutenvrije quinoakoeken tot chocolade kersencakejes. 

Online bakcursus

Ik ben een groot fan van biologische producten: meer smaak en beter voor onze omgeving.
Als ik boter gebruik dan dus biologische roomboter. Ook het vervangen van witte geraffineerde suiker
door biologische kokosbloesemsuiker is bij mij standaard.

In plaats van gewone bio-roomboter gebruik ik in mijn recepten vaak ongeraffineerde kokosolie.
Witte bloem gebruik ik zelden. Boekweitmeel en speltbloem: daar bak ik mee!
Maar ‘lekker’ betekent óók een glazuur gemaakt van witte poedersuiker en roomkaas. Voor mij is het
de combinatie van goed en minder goed waardoor ik bewust aan het bakken ben.

Ik leer het je graag!

Begin met bakken
Made by Els logo

Wat vinden anderen: