Leer bakken met bewustere ingrediënten met mijn online bakcursus. Met rustieke baksels als resultaat.
Van heerlijke worteltaart, glutenvrije quinoakoeken tot chocolade kersencakejes.
Ik ben een groot fan van biologische producten: meer smaak en beter voor onze omgeving.
Als ik boter gebruik dan dus biologische roomboter. Ook het vervangen van witte geraffineerde suiker
door biologische kokosbloesemsuiker is bij mij standaard.
In plaats van gewone bio-roomboter gebruik ik in mijn recepten vaak ongeraffineerde kokosolie.
Witte bloem gebruik ik zelden. Boekweitmeel en speltbloem: daar bak ik mee!
Maar ‘lekker’ betekent óók een glazuur gemaakt van witte poedersuiker en roomkaas. Voor mij is het
de combinatie van goed en minder goed waardoor ik bewust aan het bakken ben.
Ik leer het je graag!
Begin met bakken
Els maakt overheerlijke, creatieve en verantwoorde gerechten met mooie biologische producten. Daarbij is een groot deel hiervan glutenvrij, maar dit proef je er niet vanaf! Kortom met de gerechten van Els zit je altijd goed gebakken!
- Joyce Daan
De baksels van Els zijn onovertroffen. Haar koeken en taarten zijn echt zo lekker, en allemaal met eerlijke en gezonde ingrediënten gemaakt. Ook de maaltijden die Els kookt zijn altijd heerlijk, ze maakt creatieve combinaties en alles wordt ook nog eens prachtig gepresenteerd. Ik ben een echte fan van Made by Els!
- Annemieke van Noort
Els maakt heerlijke glutenvrije baksels. Je proeft ook niet dat het glutenvrij is, wat vaak wel zo is als je buiten de deur iets koopt dat glutenvrij is.
- Jan Smit
- 1
- 2
- 3